Semi-automatisch zelfreinigend filter

JMF-Filters B.V. levert dit semi-automatisch zelfreinigend screenfilter. Dit type zelfreinigend filter systeem is ontworpen voor filtratie van vloeistoffen met vaste deeltjes en colloïdale materialen.
Speciale borstels zorgen voor de volledige reiniging van het scherm met een minimum aan waterverbruik en zonder het filtratieproces te stoppen. Dit type zelfreinigende filter systeem kan worden geleverd in drie verschillende soorten (Y, L en O) afhankelijk van de positie van In / Out aansluitingen en naar wens van de klant.  Alle zelfreinigende filter systemen worden turn-key geleverd met kleppen, manometers. Materiaalsoort: RVS 304 of RVS 316.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aangepast

Vacuum zonder logo

Dit zelfreinigende screenfilter is ontworpen voor filtratie van vloeistoffen met vaste deeltjes en colloïdale materialen. Speciale zuigmonden zorgen voor de volledige reiniging van het scherm met een minimum aan waterverbruik en zonder het filtratieproces te stoppen. Ze kunnen worden geleverd in drie verschillende soorten (Y, L en O) afhankelijk van de positie van In / Out aanslOfferte aangepastuitingen. Alle filters worden turn-key geleverd met kleppen, manometers en elektronische controller inbegrepen.  Vacuum zonder logo

Meer informatie?
Tel +31 (0)299 62 33 37
info@jmf-filters.nl
JMF-Filters B.V.
Industrieterrein
De Baanstee-West
Amperestraat 11 J
1446 TP Purmerend
The Netherlands