Rotor I Zelfreinigend Filter vloeistoffen vaste deeltjes

Het Sati zelfreinigende screen-filter, de Rotor, is ontworpen voor filtratie van vloeistoffen met vaste deeltjes (Microfiltratie).
Het automatische filtersysteem is leverbaar in RVS 304,  RVS 316, Duplex 2205 en Polyurethane coating (klasse ISO 12944).
Speciale zuignappen (Suction pads) zorgen tijdens de spoelcyclus voor de volledige reiniging van het scherm met een minimum aan waterverbruik en zonder het filtratieproces te stoppen.
Dit automatisch zelfreinigende filter systeem kan geleverd worden in drie verschillende configuraties (Y-Shape, L-Shape, O-Shape) afhankelijk van de positie van de in /uitlaat.
De filterfijnheid voor dit type zelfreinigend filtersysteem varieert van 25 micron tot 810 micron.
Dit automatisch zelfreinigend filtersysteem wordt gebruiksklaar geleverd compleet met kleppen, manometers en elektrische controller.
De Sati Rotor Filtersystemen zijn tevens leverbaar in de Rotor HP versie. Dit is de High Performance filterunit, welke een temperatuur van 80°C aan kan en tevens meer chemische stoffen.
Deze Filter-unit word veel toegepast voor filtratie van afvalwater , drinkwater filter en proceswater.
Tevens worden de Sati Filtri Rotor Filtersystemen toegepast in de petrochemie en offshore industrie (Oil & Gas Industry),
Intake water, Utility water, Pipeline flushing, Cooling water, Waste water, Injection water, Pre-filtration to RO, Ballast water.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aangepast

Rotor zonder logo

Non stop flow iconProduct-Data-Icon2Sandwich en reps logo   FlexSuction Technology

Meer informatie?
Tel +31 (0)299 62 33 37
info@jmf-filters.nl
JMF-Filters B.V.
Industrieterrein
De Baanstee-West
Amperestraat 11 J
1446 TP Purmerend
The Netherlands