Mini Basket Strainer

JMF-Filters B.V. levert het Sati Mini-Basket-Filtersysteem in
RVS 304,  RVS 316, Duplex 2205 en Polyurethane coating
(klasse ISO 12944).
De MiniBasket van Sati Filtri wordt geleverd met een opklapbaar deksel waardoor er snel en eenvoudig onderhoud gepleegd kan worden met minimale uitvaltijd.
De Mini-basket Strainer is geschikt als bescherming / beschermfilter / politiefilter voor pompen.

De verontreinigde vloeistof stroomt via de inlaat het filtersysteem in en gaat door het filterbasket heen waar alle zwevende stoffen achter blijven zodat het schone water via de uitlaat het filtersysteem weer kan verlaten.
De basket wordt gereinigd worden wanneer de opbouw van zwevende deeltjes een drukverschil veroorzaakt.
Het basketfiltersysteem moet gereinigd worden in afwezigheid van druk en met het filter geopend.

Dit type mini basket filterhuis kan geleverd worden voor een flow van 1 tot 400 m3/hr en met een selectiviteit standaard 3500 micron, maar kan Custom Made worden aangepast met een grotere of kleinere perforatie.

Tevens worden de Sati Filtri Mini Basket Filtersystemen toegepast in de petrochemie en offshore industrie (Oil & Gas Industry),
Intake water, Utility water, Pipeline flushing, Cooling water, Waste water, Injection water, Pre-filtration to RO, Ballast water.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aangepast

Mini-Basket zonder logoEen RVS 316 Strainer basketfilter met een opklapbaar deksel waardoor er snel en eenvoudig onderhoud gepleegd kan worden met minimale uitvaltijd. De minibasket Strainer is geschikt als bescherming voor pompen.

Het vuile water stroomt via de inlaat het filter in en gaat door het filterbasket heen waar alle zwevende stoffen achter blijven zodat het schone water via de uitlaat het filter weer kan verlaten.

De basket moet gereinigd worden wanneer de opbouw van zwevende deeltjes een drukverschil veroorzaakt tussen de in en uitlaat van (0.8-1 bar). Het filter moet gereinigd worden in afwezigheid van druk en met het filter geopend.

Mini Basket

Meer informatie?
Tel +31 (0)299 62 33 37
info@jmf-filters.nl
JMF-Filters B.V.
Industrieterrein
De Baanstee-West
Amperestraat 11 J
1446 TP Purmerend
The Netherlands