Bier Filtratie

De productie van bier profiteert van filtratie als methode voor het regelen van de smaak, stabiliteit, uiterlijk en houdbaarheid van het product. De gebieden waar filtratie wordt gebruikt, vallen in 4 categorieën:

Inkomend water
Ruwe filtratie
Trapfiltratie
Steriele filtratie

Verschillende Brouwerijen gebruiken verschillende brouwprocessen, wat betekent dat één, twee of alle drie van deze filtratiestappen nodig kunnen zijn, afhankelijk van de wensen van de Brouwerij voor het eindproduct. Uitdagingen voor het brouwen kunnen zijn in de vorm van waas van polyfenolen, geschikte gistniveaus, de aanwezigheid van bederf-organismen, de gewenste kleur, smaak, helderheid van het uiterlijk en de eisen van hun klanten voor houdbaarheid. Deze uitdagingen kunnen worden overwonnen met behulp van de oplossingen die JMF-Filters B.V. aanbeveelt.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen

Offerte aangepast

Meer informatie?
Tel +31 (0)299 62 33 37
info@jmf-filters.nl
JMF-Filters B.V.
Industrieterrein
De Baanstee-West
Amperestraat 11 J
1446 TP Purmerend
The Netherlands